הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר בשר בקר טחון
בצל גדול קצוץ
קישוא ירוק חתוך לקוביות
תפוח אדמה קטן חתוך לקוביות
שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
3-4 גבעולי סלרי חתוכות לקוביות
גזר גדול חתוך לקוביות
2-3 שיני שום קצוצות
2 ביצים
תיבול- מלח, פלפל, כף פפריקה מתוקה
3 תפוחי אדמה מבושלים מעוכים לפירה
אופן ההכנה
1. מטגנים במחבת גדולה את הבשר ומפוררים עם כף עץ עד שהבשר משחים. מוציאים לקערה בצד.
2. מטגנים באותה המחבת את הבצל ושאר הירקות עד להזהבה.
3. מוסיפים לירקות את הבשר שהשחמנו. מבשלים עוד כ2-3 דקות ומתבלים. מעבירים לקערה מחכים שהתערובת תקרר ומוסיפים ביצה אחת.
4. מעבירים את התערובת לתבנית פירקס.
5. לפירה מוסיפים ביצה, מלח ופלפל ומסדרים את הפירה מעל תערובת הבשר
6. אופים בתנור כ20-25 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון