חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי רועים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון אפשר לעשות בגרסה משפחתית בתבנית גדולה או בתבניות אישיות קטנות.
פאי רועים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון אפשר לעשות בגרסה משפחתית בתבנית גדולה או בתבניות אישיות קטנות.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר בשר בקר טחון
בצל גדול קצוץ
קישוא ירוק חתוך לקוביות
תפוח אדמה קטן חתוך לקוביות
שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
3-4 גבעולי סלרי חתוכות לקוביות
גזר גדול חתוך לקוביות
2-3 שיני שום קצוצות
2 ביצים
תיבול- מלח, פלפל, כף פפריקה מתוקה
3 תפוחי אדמה מבושלים מעוכים לפירה
אופן ההכנה
1. מטגנים במחבת גדולה את הבשר ומפוררים עם כף עץ עד שהבשר משחים. מוציאים לקערה בצד.
2. מטגנים באותה המחבת את הבצל ושאר הירקות עד להזהבה.
3. מוסיפים לירקות את הבשר שהשחמנו. מבשלים עוד כ2-3 דקות ומתבלים. מעבירים לקערה מחכים שהתערובת תקרר ומוסיפים ביצה אחת.
4. מעבירים את התערובת לתבנית פירקס.
5. לפירה מוסיפים ביצה, מלח ופלפל ומסדרים את הפירה מעל תערובת הבשר
6. אופים בתנור כ20-25 דקות.
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון