חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"פאקורה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"פאקורה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג תערובת ירקות טריים (ברוקולי, כרובית, תפוח אדמה, בצל וכדומה) חתוכים לגודל של חטיף
חצי כוס קמח
1/3 כוס קמח תופח
ביצה טרופה
1 כפית בצל כתוש
1/2 כפית שום כתוש
1 כפית מיץ לימון סחוט
1 כפית פפריקה חריפה
1/3 כפית ג'ינג'ר כתוש
חצי כפית חרדל
1/4 כפית אבקת אפיה
מלח ופלפל לפי הטעם
מים
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מניחים בקערה את כל החומרים פרט לירקות, מערבבים ומוסיפים באטיות מים עד ליצירת בלילה דלילה.
מוסיפים לבלילה את הירקות החתוכים ומערבבים עד שהם מצופים היטב. נותנים לירקות לשהות בבלילה למשך כרבע שעה.
מוציאים את הירקות המצופים ומעבירים לטיגון בשמן עמוק במחבת על אש בינונית, עד הזהבה.
מגיש: ronsh
מקור: אינדירה
שתף את המתכון