הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלק לא מבושל
1 תפוח עץ ירוק
240 גרם כבד עוף
30 גרם בוטנים שבורים גס
50 מ"ל בלסמי
1 כף דבש
רבע כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית מלח
3 כפות שמן זית
1 שן שום קצוצה
אופן ההכנה
מגרדים את הסלק ותפוח העץ בפומפייה. מערבבים בקערה את הסלק, התפוח, מלח, פלפל, 2 כפות שמן זית ומעט בלסמי. מסדרים בצלחת הגשה את תערובת הסלק.
מקפיצים את הכבדים במחבת עם שמן זית ושום ומתבלים במעט מלח ופלפל. לאחר שהכבד סגור מוסיפים בלסמי ודבש ומצמצמים. מסדרים את הכבד על הסלק, מפזרים בוטנים ומקשטים עם הרוטב שנשאר במחבת.
מגיש:
מקור: שף רונן מעיין
שתף את המתכון