הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר חלב
1/3 כוס אורז (רצוי לריזוטו)
1/4 כוס סוכר
לתבלון
3 כפיות תמצית מי ורדים או מי זוהר
1 כפית תמצית וניל
2 כפיות עמילן תירס
1/4 כוס שמנת מתוקה
(ניתן להוסיף כף גדושה צימוקים)
לקישוט מעט פיסטוק חלבי קצוץ
אופן ההכנה
1. לסיר רחב מוסיפים את החלב האורז והסוכר ומביאים לרתיחה
2. מנמיכים את האש למינימום ומבשלים כשעה ומחצה לערבב מדי פעם עד שהעיסה מסמיכה.
3. מוסיפים פנימה את כל חומרי התבלון ומבשלים תוך ערבוב מתמיד כ 5 דקות
4. מעבירים לגביעי הגשה ומעבירים לקירור של 4 שעות
מגיש:
מקור: Recipe by:zainab https://arabicbites.blogspot.com/2009/09/roz-bil-halib-rice-pudding.html
שתף את המתכון