חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פודינג אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פודינג אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז עגול
½1 כוסות מים
1 ליטר חלב 3%
¾ כוס סוכר
אופן ההכנה
שמים את האורז בסיר גדול ומכסים במים. מבשלים על להבה בינונית תוך כדי בחישה. אחרי שהמים רותחים נדרשות בערך שבע עשרה דקות עד שהמים נספגים לחלוטין באורז. בוחשים היטב כדי שהאורז לא יידבק.
יוצקים לסיר את החלב ומנמיכים את האש למינימום. אם משתמשים במשהו מן התוספות – זה הזמן להוסיף. מערבבים היטב. ממתינים שבע דקות בדיוק ומערבבים שוב. ממתינים עוד שש דקות ומערבבים שוב וכך מצמצמים את הפערים בין ערבוב לערבוב לפי סמיכות האורז. ממשיכים לבשל כך הבין 50 דקות לשעה או עד שהאורז סופח את כל החלב ומקבל מרקם קרמי. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עוד חמש דקות תוך כדי ערבוב מתמיד. מסירים מהאש.
ניתן להגיש מייד כאשר הפודינג רותח או לצנן למשך הלילה ולהגישו קר.
מגיש: dylam
מקור: רותי רוסו למעריב
שתף את המתכון