חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פודינג חלב טורקי (טאקוסו)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פודינג חלב טורקי (טאקוסו)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3.5 כוסות חלב
500 ג"ר שמנת מתוקה 16%
200 ג"ר חמאה ללא מלח
1.75 כוסות קמח לבן
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר
לקישוט שברי פיסטוק חלבי
אופן ההכנה
1. בסיר על להבה בינונית מכניסים את החלב והשמנת מתוקה ומביאים אותו כמעט להרתחה
2. בסיר נוסף ובמקביל מכניסים את הקמח תוך עירבוב ל 2 דקות מוסיפים את הסוכר ואת החמאה וממשיכים לבשל תוך עירבוב עוד דקה או עד שכל החומרים נמסו והתערבבו
3. כאשר החלב כמעט רתח וכל החומרים נמסו בסיר השני מוזגים את סיר הקמח והחמאה אט אט לתוך סיר החלב ומערבבים כל הזמן (לפחות 5 דקות) עד שהכל הופך לסמיך.
4. מעבירים את תוכן הסיר לבלנדר וטוחנים כ 2 דקות במדויק.
5. מעבירים הכל לקערת פיירקס 20X30.
6. מצפים את הפיירקס בניילון נצמד כאשר למעשה מצמידים את הניילון לפודינג
7. מכניסים למקרר ל 6 שעות לפחות
להגשה
מוציאים מהקירור מסירים את הניילון מפזרים מעל מהפיסטוק וחותכים למלבנים ומגישים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון