הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם חתוך לקוביות קטנות
1/4 כוס שמן זית
3 בצלים
1 כף גדושה שום כתוש
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל אדום חריף טחון
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כוס חומץ
3 פלפלים ירוקים
4 כפות רסק עגבניות.
אופן ההכנה
מטגנים את הבשר בסיר עם שמן הזית לתבל בכורכום,מלח ופלפל שחור.
במחבת עם שאר שמן הזית משחימים את הבצל.
מוסיפים את שאר התבלינים ומטגנים כ3 דקות.
את הכל שופכים לסיר עם הבשר מוסיפים את המים מערבבים מכסים ומרתיחים.
מיד עם הרתיחה מכבים את האש.
מגישים.
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון