חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פולי סויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פולי סויה מבושלים כתוספת וכן פתיתי סויה
פולי סויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פולי סויה מבושלים כתוספת וכן פתיתי סויה
הוראות הכנה
מרכיבים
פולי או פתיתי סויה1/2ק"ג
2 בצלים גדולים
1 כף אבקת מרק
1 פלפל אדום
2עגבניות בשלות חלוטות ללא קליפה
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
להשרות את הפתיתים כ1/4 שעה במים פושרים
לקצץ את הבצלים גס לטגן להשחמה
לחתוך את הפלפל לרצועות להוסיף לבצל להמשיך לטגן כ5דקות
לקצץ את העגבניות דק להוסיף לבלילה להמשיך לטגן כ10 דקות נוספות
להוציא לרשת את הפתיתים לסחוט ביד כדי להוציא את המים
להוסיף לסיר לפזר את אבקת המרק על הסויה +מלח פלפל לפי הטעם
להוסיף כוס מים לערבב לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה
לבשל על אש קטנה כ-1/4 שעה
בתאבון
מגיש: shlomos
מקור:
שתף את המתכון