חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פולי פול יבשים (גדולים) המוגשים כנישנוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפול היבש הנקלף בעת האכילה מעדן אמיתי המאכל הנאכל ביותר במצריים brאצלנו מוגש ליד משקאות אלכוהוליים כנישנוש
פולי פול יבשים (גדולים) המוגשים כנישנוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפול היבש הנקלף בעת האכילה מעדן אמיתי המאכל הנאכל ביותר במצריים brאצלנו מוגש ליד משקאות אלכוהוליים כנישנוש
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פול יבש ענק
1 שן שום, קצוצה
3 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
3/4 כפית מלח
1 כפית. פטרוזיליה טרייה קצוצה
1-2 כפות כמון
אופן ההכנה
1. בסיר גדול עם מים או בסיר לחץ מרתיחים הפולים במשך 1-2 שעות (בסיר לחץ שעה) על אש בינונית או עד שהם רכים.
2. מסננים את מי הבישול במסננת.
3.מוסיפים מלח, מיץ לימון ושום. מערבבים היטב.
4.יוצקים לקערה הגשה ומקשטים עם פטרוזיליה, כמון ושמן זית.
* לקישוט אופציונלי
ביצים קשות פרוסות
בצל קצוץ
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון