חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פולנטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי גרסא רטובה יותר של פולנטה, ניתן ליצור ממנה "קנלים" ולעטר מנה או להסמיך יותר.
פולנטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי גרסא רטובה יותר של פולנטה, ניתן ליצור ממנה "קנלים" ולעטר מנה או להסמיך יותר.
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גר' חמאה
1+3 ליטר חלב
600 גר' קמח פולנטה
6. חלמונים
400 גר' פרמזן
מלח,פלפל
אופן ההכנה
מרתיחים את החלב,מלח,פלפל ו-150 גר' חמאה, מוסיפים את הפולנטה ומבשלים עד להסמכה.
מחוץ לאש מוסיפים את החלמונים והפרמזן.
להגשה:
מחממים את הפולנטה תוך הוספת חלב לפי הצורך.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון