חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פולנטה/ממליגה רומנית אורגינלית טטעעייםם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פולנטה/ ממליגה חביצת קמח תירס נטראלית אתה תקבע את טעמה brבמקור אוכלים אותה עם שמנת מעליה אבל מאחר והיא נטראלית בדומה לטופו brאין כל בעיה לעשות ממנה קציצות עם תבלינים ותירס עם פטריות ובצל או כל שילוב brשעולה בדעתכם
פולנטה/ממליגה רומנית אורגינלית טטעעייםם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פולנטה/ ממליגה חביצת קמח תירס נטראלית אתה תקבע את טעמה brבמקור אוכלים אותה עם שמנת מעליה אבל מאחר והיא נטראלית בדומה לטופו brאין כל בעיה לעשות ממנה קציצות עם תבלינים ותירס עם פטריות ובצל או כל שילוב brשעולה בדעתכם
הוראות הכנה
מרכיבים
פולנטה/ ממליגה - מתכון בסיסי
חומרים
250 גרם (חצי חבילה) קמח תירס אינסטנט
1 ליטר מים
1 כפית מלח
50 גרם חמאה
100 גרם גבינה צהובה (לא חובה)
אופן ההכנה
אופן ההכנה
מרתיחים מים וחמאה בסיר. מוסיפים את קמח התירס בזרימה דקה ומערבבים בכף עץ עד שהקמח נספג. ממשיכים לערבב ומוסיפים את הגבינה הצהובה. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפולנטה מסמיכה.
ניתן לאכול קר
מעבירים לפיירקס או תבנית חד פעמית מעבירים למקרר עד לקרשה
חותכים חתיכות מרובעות מוסיפים שמנת חמוצה ובתאבון
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון