הוראות הכנה
מרכיבים
פולנטה/ ממליגה - מתכון בסיסי
חומרים
250 גרם (חצי חבילה) קמח תירס אינסטנט
1 ליטר מים
1 כפית מלח
50 גרם חמאה
100 גרם גבינה צהובה (לא חובה)
אופן ההכנה
אופן ההכנה
מרתיחים מים וחמאה בסיר. מוסיפים את קמח התירס בזרימה דקה ומערבבים בכף עץ עד שהקמח נספג. ממשיכים לערבב ומוסיפים את הגבינה הצהובה. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפולנטה מסמיכה.
ניתן לאכול קר
מעבירים לפיירקס או תבנית חד פעמית מעבירים למקרר עד לקרשה
חותכים חתיכות מרובעות מוסיפים שמנת חמוצה ובתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון