חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פול ירוק נוסח איזמיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פול ירוק נוסח איזמיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פולי הפול קפואים או טריים
1 בצל גדול קצוץ דק
1 צרור בצל ירוק, קצוץ דק
1 צרור שמיר, קצוץ
1/2 פטרוזיליה צרור, קצוץ
1/2 צרור נענע טרי קצוץ או 2 כפות נענע מיובשת
1 כפית סוכר לבן
מלח, קצת יותר מ 1 כפית
1/4 כוס שמן זית
1 כוס מים
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
1. בסיר רחב מכניסים את כל החומרים פרט למים ומבשלים יחדיו על אש קטנה כ 5 דקות
2. הוסף מים: המים צריכים לכסות כמעט את השעועית. להביא אותו לרתיחה על בינוני ולאחר מכן להעביר לאש נמוכה ומבשלים במשך 35-40 דקות.
3. מקררים לחום החדר וכדאי להוסיף רוטב יוגורט קר וכמובן כמה שלוליות של שמן זית
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון