הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פולי הפול קפואים או טריים
1 בצל גדול קצוץ דק
1 צרור בצל ירוק, קצוץ דק
1 צרור שמיר, קצוץ
1/2 פטרוזיליה צרור, קצוץ
1/2 צרור נענע טרי קצוץ או 2 כפות נענע מיובשת
1 כפית סוכר לבן
מלח, קצת יותר מ 1 כפית
1/4 כוס שמן זית
1 כוס מים
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
1. בסיר רחב מכניסים את כל החומרים פרט למים ומבשלים יחדיו על אש קטנה כ 5 דקות
2. הוסף מים: המים צריכים לכסות כמעט את השעועית. להביא אותו לרתיחה על בינוני ולאחר מכן להעביר לאש נמוכה ומבשלים במשך 35-40 דקות.
3. מקררים לחום החדר וכדאי להוסיף רוטב יוגורט קר וכמובן כמה שלוליות של שמן זית
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון