חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פונדו גבינה מהסרטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון עתיק.. אמא שלי היתה מכינה בשנות השמונים לאורחים, היום כמעט לאף אחד אין את הכלים המתאימים שזה הסט הזה עם הפתיליה והמזלגות המשונים אבל אם יש לכם אז תדעו שככה עושים פונדו אמיתי
פונדו גבינה מהסרטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון עתיק.. אמא שלי היתה מכינה בשנות השמונים לאורחים, היום כמעט לאף אחד אין את הכלים המתאימים שזה הסט הזה עם הפתיליה והמזלגות המשונים אבל אם יש לכם אז תדעו שככה עושים פונדו אמיתי
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות לחם לבן ( או קרוטונים מוכנים למי שמתעצל להכין)
1 שן שום
כוס יין לבן ( ריזלינג או שרדונה)
250 ג` גבינת אמנטל מגוררת ( גם טל העמק תעשה את העבודה)
כפית קורנפלור
כפית חלב
קמצוץ אגוז מוסקט מגורר
כפית ברנדי דובדבנים - לא חובה
אופן ההכנה
חותכים את הלחם לקוביות וקולים בתנור
מורחים את פנים כלי הפונדו בשום, שמים את היין ומחממים קרוב לרתיחה
מוסיפים לאט את הגבינה תוך כדיי בחישה אחורה קדימה ( לא בסיבובים) לאט ובעדינות ושומרים שלא ירתח
מערבבים את הקורנפלור עם החלב ואגוז המוסקט (והברנדי אם הוספתם) ומוסיפים לתערובת הפונדו מיד לאחר שכל הגבינה בפנים
מקטינים את האש ומוכן, עכשיו רק נשאר לטבול בפנים את הקרוטונים..
בתאבון !
במנה 300 קל`. 19 ג` חלבון, 4 ג` שומן
מגיש: orna483
מקור:
שתף את המתכון