חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פונדנט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדי שתוכן הפונדנט ישפך בעת ההגשה יש להכניס טרוף בתוך הפונדנט לפני האפייה
פונדנט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדי שתוכן הפונדנט ישפך בעת ההגשה יש להכניס טרוף בתוך הפונדנט לפני האפייה
הוראות הכנה
מרכיבים
פונדנט
______
1. 1.400 שוקלד + 800 ג"ר חמאה המסה מעל בן- מארי
2. 700-720 ג"ר סוכר + 16 ביצים שלמות + 16 חלמונים הקצפה עד פי 2
3. קיפול הביצים לשוקולד
4. 600 ג"ר קמח - הוספת לתערובת
להכניס לקוקוטים עמוקים מנייר או אלומיניום.
אפיה -150 מעלות 12 דקות
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון