הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פוסילי מקמח מלא
חזה עוף חתוך לרצועות
2 שיני שום קצוצות
1 בצל פרוס דק
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
3 כפות שמן זית
1 קופסא עגבניות מרוסקות עם בזיליקום (250 גרם)
1 בצל ירוק קצוץ דק
1 כפית מלח
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. במחבת מחממים את שמן הזית. מטגנים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את העוף וסוגרים אותו. מוסיפים את הפטריות והשום ומקפיצים קלות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המלח וכוס מים ומערבבים היטב. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומקפיצים ביחד כשתי דקות.
מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים (בין אם הועבר לצלחת הגשה ובין אם מוגש ישירות מהמחבת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון