הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח
1 כפית שמרים יבשים
¾ כפית מלח
3 כפות שמן זית
כ-1 כוס מים פושרים
אורגנו יבש
פטרוזיליה יבשה (אפשר טריה )
להנחה על הבצק לפני האפיה: פלחי עגבניה וטבעות זיתים
אופן ההכנה
ללוש הכל יחד לבצק רך. להתפיח כשעה.
לרדד את הבצק על משטח לצורת אליפסה ,בערך לעובי של 1 ס"מ
להעביר לתבנית אפיה.
ליצור בבצק גומות עם האצבעות, לצקת מעט שמן זית, לפזר מלח גס. ולהניח
על הבצק פלחי עגבניה וטבעות זיתים. להניח להתפחה נוספת של 20 דקות
לאפות בחום בינוני (180°c) כ-½ שעה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון