חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פוקצ'ה עשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכמות היא לפוקצ'ה אחת. הבצק הינו בסיסי ותוספות כל אחד יכול לשים לפי טעמו. br
פוקצ'ה עשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכמות היא לפוקצ'ה אחת. הבצק הינו בסיסי ותוספות כל אחד יכול לשים לפי טעמו. br
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח
1 כפית שמרים יבשים
¾ כפית מלח
3 כפות שמן זית
כ-1 כוס מים פושרים
אורגנו יבש
פטרוזיליה יבשה (אפשר טריה )
להנחה על הבצק לפני האפיה: פלחי עגבניה וטבעות זיתים
אופן ההכנה
ללוש הכל יחד לבצק רך. להתפיח כשעה.
לרדד את הבצק על משטח לצורת אליפסה ,בערך לעובי של 1 ס"מ
להעביר לתבנית אפיה.
ליצור בבצק גומות עם האצבעות, לצקת מעט שמן זית, לפזר מלח גס. ולהניח
על הבצק פלחי עגבניה וטבעות זיתים. להניח להתפחה נוספת של 20 דקות
לאפות בחום בינוני (180°c) כ-½ שעה.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון