חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פורל בצלפים ולימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פורל בצלפים ולימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי פורל
250 גרם פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות
4 כפות צלפים
4 כפות ריחן קצוץ
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס מים
8 שיני שום
4 בצלים קצוצים דק
חצי כוס מיץ לימון טרי
1 כפית אבקת מרק בטעם עוף
פלפל שחור
200 גרם מחמאה
1 כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
מחממים במחבת מחצית מכמות המחמאה ומאדים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות ומתבלים בפלפל. מוסיפים את הצלפים, מיץ הלימון, עשבי התיבול, המים ואבקת המרק, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מצמצמים לכדי מחצית מכמות הנוזלים. מורחים את יתרת המחמאה בתבנית אפייה ומסדרים עליה את הדגים. מפזרים את הפפריקה על הדגים ויוצקים מעל את הרוטב המצומצם. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-20 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: חוברת מתכוני הפסח של קנור
שתף את המתכון