חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פחזניות "טורטילי" ממולאות בקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות טורטלי בקרם brזה נראה מסובך אבל זה לא נסו ותווכחו שווה את המאמץ
פחזניות "טורטילי" ממולאות בקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות טורטלי בקרם brזה נראה מסובך אבל זה לא נסו ותווכחו שווה את המאמץ
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מים
קורט מלח
60 ג' חמאה
150 ג' קמח
2 כפות סוכר
5 ביצים
סרט של קליפת לימון
אופן ההכנה
1.לחמם בסיר לא גדול כוס מים עם קורט מלח והחמאה.
2.כשרותח מוסיפים את כל כמות הקמח בבת אחת ולערבב היטב עדיין על הגז עד שהבצק נפרד
מדפנות הסיר.
3.מצניים תוך כדי עירבוב ובחישה של הבצק.
4.מוסיפים את קליפת הלימון המגוררת ביחד עם 2 כפות סוכר. מוסיפים את 3 הביצים, אחת
אחרי השניה, תוך בחישה או ערבול נמרצים. (להוסיף את הביצה הבאה רק לאחר שהקודמת
נבלעה לחלוטין בתוך הבצק.) לצנן. להשאיר למנוחה בת שעה.
בינתיים להכין את הקרם.
5.מפרידים את שתי הביצים הנותרות ומעבירים את החלמונים לסיר קטן בתוספת 3 כפות
סוכר ומערבבים היטב עד שהחלמונים תפוחים ובהירים. אפשר במקצף (יש לעבוד הרבה)
ואפשר במיקסר יד.
6.כשהחלמונים תפוחים ובהירים מניחים על אש נמוכה מוסיפים 1 כף קמח לעיסה וכוס חלב
ביחד עם סרט קליפת הלימון. מערבבים היטב כך שלא יווצרו גושים תוך עירבוב בכף עץ.
מוציאים את קליפת הלימון, ומעבירים את הקרם לקערית. להעביר על פני הקרם פיסת חמאה
קטנטנה נעוצה במזלג כדי שלא יתייבש מידי ולא יווצר קרום.
7.בתום שעת המנוחה של הבצק, לחמם שמן לטיגון בסיר.
8.להעביר כדורים מהבצק לטיגון (כפית בצק בכל פעם), בזהירות, ולטגן עד שיזהיבו. הכדורים
תופחים ועולים על פני השמן. ברגע שהם מזהיבים להוציא לסלסלת רשת לסילוק עודפי
השמן. להספיג על מגבות נייר סופגות לספיגת עודפי השמן.
9.להעביר את הכדורונים לתנור מחומם 90 מעלות לשמירה על החום.
10.כשכל הטורטלי טוגנו, להזריק לתוכם את הקרם במזרק עם פיה
ארוכה. לפזר אבקת סוכר ולהגיש מיד, חמים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ניצנה גרי
שתף את המתכון