חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פחזניות מקמח מצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות מקמח מצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/3 חבילה מרגרינה (כ-3 כפות)
1 כפית מלח
½1 כוסות קמח מצה עדין
5-4 ביצים
1 כף סוכר
1 כוס מים
אופן ההכנה
מרתיחים את המים עם המרגרינה, המלח והסוכר.
כשהמים רותחים מוסיפים את קמח המצה ובוחשים עד
שהעיסה תיפרד מדפנות הסיר.
מסירים את הסיר מעל האש ומוסיפים כל ביצה לחוד ובוחשים אחרי כל הוספה.
משהים את העיסה עד שתיצטנן.
יוצקים את העיסה בעזרת זקית לקישוט עוגות, על גבי תבנית שטוחה משומנת, ברווחים די גדולים.
פחזניות קטנות אלו יפות להגשה בציפוי שוקולד. במידה ורוצים בפחזניות גדולות למילוי, יוצרים מן הבצק כדורים בעזרת שתי כפות, ועורכים על התבנית המשומנת.
ממלאים את הפחזניות בקצפת, קרם או רפרפת סמיכה.
אפשר למלא גם במילוי לא מתוק כגון: כבד קצוץ, אטריות, גבינות וכו.
לאפות בחום בינוני כ- 50-40 דקות.
מגיש: itayzoro
מקור:
שתף את המתכון