חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פחזניות מקמח - מצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות מקמח - מצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מים
1/3 חביל מרגרינה
1 כפית מלח
1 כף סוכר
11/2 כוסות קמח המות
5 ביצים
אופן ההכנה
1. להרתיח את המים עם המרגרינה, המלח והסוכר.
2. כשהמים רותחים להוסיף את הקמח מצות תוך בחישה - עד שתתקבל עיסה יבשה שאינה נדבקת לדפנות הסיר.
3.להסיר מהאש ולהוסיף לעיסה את הביצים - ביצה אחר ביצה תוך בחישה. להשהות עד שהתערובת מתקררת.
4. לשמן תבנית וליצור עליה כדורים (בעזרת 2 כפות)
5. לאפות בחום בינוני כ-40 דקות.
6. לאחר שהפחזניות התקררו יש לעשות חתך בכל פחזנית ולמלא את החלל בככל מלית אהובה (כבד קצוץ, פטריות גבינה או מתוקים רפרפת קצפת וקרם אחר לסוגיו.)
ב ת א ב ו ן
מגיש: hani_1
מקור:
שתף את המתכון