חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פחזניות צרפתיות עם גבינה צהובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות קלות להכנה ומהוות חטיף טעים בין ארוחות כתוספת או כפתיח לארוחה. הנוסח הצרפתי מצריך גרר של גבינה צהובה חריפה אבל כל גבינה מתאימה, בהתאם לטעם שלכם.
פחזניות צרפתיות עם גבינה צהובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות קלות להכנה ומהוות חטיף טעים בין ארוחות כתוספת או כפתיח לארוחה. הנוסח הצרפתי מצריך גרר של גבינה צהובה חריפה אבל כל גבינה מתאימה, בהתאם לטעם שלכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה
רבע כפית מלח
חצי כוס קמח
2 ביצים
חצי כוס מים
גבינה צהובה - רצוי פיקנטית או חריפה, בערך 50 גרם
ניתן להכפיל הכמויות, להגדלת מספר הפחזניות
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר מים, חמאה,מלח. מוסיפים את הקמח ובוחשים בכף עץ עד שהבצק נושר מדפנות הסיר.ממשיכים לבחוק עוד דקה. מוסיפים בזריזות את הביצים וגוררים לתערובת רצועות של גבינה צהובה. בוחשים.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ויוצקים פחזניות בסיוע כף וכפית, במרווחים ביניהם. את הקצוות של הפחזניות (החוד) מעגלים קמעא באצבע.
אופים בין 20 לחצי שעה בתנור בחום של כ-200 מעלות - או עד שצבע הפחזניות הופך זהוב כהה. להזהר מחריכה. מכבים התנור ומשהים הפחזניות עוד כרבע שעה . ניתן לאכול חם אבל גם קר.
מגיש: חייםנוי
מקור: צרפתי
שתף את המתכון