הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים קשות
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
קערה של אגוזי מלך [בערך 150ג']
מלח ופלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה
לאדות את הבצל בשמן זית עד להשחמה קלה.
לפזר את האגוזים על מחבת לוהטת ולתת לאגוזים להיצרב קלות.
לצקת לתוך מיקסר את האגוזים הבצל המטוגן והביצים הקשות ולהפעיל עד לקבלת ממרח אחיד.
לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
לקחת תבנית מארכת של "אינגליש קייק" , לרפד בניר נדבק עם שוליים רחבים ולצקת לתוכו את הממרח.
לכסות את הממרח עם השוליים ולהכניס לקרור לכמה שעות.
לארוחה ניתן להוציא את ה"פטה" על צלחת מארכת מקושטת בעלי חסה וזיתים.
בתאבון!!!
טעים טעים.
מגיש:
מקור: תכנית אוכל בטלוויזיה
שתף את המתכון
