הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם גבינת פטה צאן
20 עלי תרד מנוקים וחלוטים
פלפל שחור גוס
שני דפי פילו
מעט שמן זית
אופן ההכנה
מחלקים את הפטה לעשר מנות, מגלגלים כל מנה לכדור( תחילה ל-5 וכל אחת ל-2)
חותכים את דפי הפילו , כל דף לתשעה ריבועים.
מסדרים מחצית מהריבועים על משטח עבודה, מברישים במעט שמן זית ומכסים בריבוע נוסף, מברישים שוב
מניחים על כל דף שני עלי תרד חלוטים, חליהם כדור גבינה ובוזקים מעם פלפל שחור גרוס,
סוגרים כל עלה מלמעלה, כפי שסוגרים עטיפה של סוכרייה לפעמים.אני סוגרת כמו סוכריה מאורכת- מלבן בצק וסיבוב של שני הקצוות
מסדרים בתבנית אפייה ומצננים עד להגשה.
לפני ההגשה אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות צלזיוס
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון