חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטה בשקיות פילו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים מאוד כפיח במסיבות br brאפשר להכין מראש ולהמתין רק עם האפייה - סמוך להגשה
פטה בשקיות פילו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים מאוד כפיח במסיבות br brאפשר להכין מראש ולהמתין רק עם האפייה - סמוך להגשה
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם גבינת פטה צאן
20 עלי תרד מנוקים וחלוטים
פלפל שחור גוס
שני דפי פילו
מעט שמן זית
אופן ההכנה
מחלקים את הפטה לעשר מנות, מגלגלים כל מנה לכדור( תחילה ל-5 וכל אחת ל-2)
חותכים את דפי הפילו , כל דף לתשעה ריבועים.
מסדרים מחצית מהריבועים על משטח עבודה, מברישים במעט שמן זית ומכסים בריבוע נוסף, מברישים שוב
מניחים על כל דף שני עלי תרד חלוטים, חליהם כדור גבינה ובוזקים מעם פלפל שחור גרוס,
סוגרים כל עלה מלמעלה, כפי שסוגרים עטיפה של סוכרייה לפעמים.אני סוגרת כמו סוכריה מאורכת- מלבן בצק וסיבוב של שני הקצוות
מסדרים בתבנית אפייה ומצננים עד להגשה.
לפני ההגשה אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות צלזיוס
מגיש: שרון שני
מקור:
שתף את המתכון