חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטה כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לקשת את המנה בפטרוזליה קצוצה.
פטה כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לקשת את המנה בפטרוזליה קצוצה.
הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם כבדי עוף טריים
2 בצלים גדולים
50 גרם מרגרינה
3 כפות קוניאק
מעט מלח ופלפל שחור
150 גרם מרגרינה בטעם חמאה
אופן ההכנה
לשטוף ולנקות היטב את הכבדים מהגידים. את הבצל יש לקצוץ ולטגן, להוציא מהמחבת את הבצל המטוגן ולטגן את הכבדים ולהוציא אותם מהמחבת. לצקת למחבת את הקוניאק ולבשלו כ-2 דקות.
את הכבדים, הבצל הקוניאק והתבלינים יש להעביר למעבד מזון לרסק למחית חלקה. להוסיף בהדרגה את המרגרינה בטעם חמאה.
לקחת תבנית מאורכת חד פעמית לשים בתוכה את התערובת לנער היטב כדי למנוע כניסת אויר, לכסות ולהניח במקרר ל-24 שעות לפחות.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון