חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטה כבדי עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטה כבדי עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד עוף טרי נקי משומן
1 בצל בינוני פרוס גס
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור טחון טרי
2 כפות ברנדי
100 גרם חמאה רכה
אופן ההכנה
ממיסים כף מהחמאה במחבת כבדה וחמה ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הכבדים ומטגנים עוד מספר דקות. מתבלים במלח, פלפל וברנדי. מורידים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר. מכניסים את הכבדים והבצל למעבד מזון, מוסיפים את החמאה וטוחנים לקבלת מסה חלקה. מרפדים תבנית ארוכה וצרה בניילון נצמד ויוצקים לתוכה את התערובת. מכסים בניילון ומקררים למשך 24 שעות. מוציאים מהתבנית בזהירות על ידי משיכת הניילון התחתון ומורידים את הניילון העליון. פורסים להגשה.
מגישים עם לחם שחור קלוי, חמאה וריבת פירות יער מתוקה.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת וויט הול סטייק האוס
שתף את המתכון