הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם חמאה
1 כוס ברנדי
1 בצל בינוני פרוס
3 כפות שמן
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 ק"ג כבדי עוף
לרוטב צ'אטני:
2 כוסות עגבניות שרי
1 כוס סוכר
1 כפית מלח
5 כוכבי אניס
1 כפית פלפל שאטה גרוס
אופן ההכנה
מקפיצים בשמן את הבצל עד להשחמה קלה. מוסיפים את הכבדים וממשיכים להקפיץ יחד עם מלח ופלפל עד לדרגת צלייה מדיום. מוסיפים את הברנדי ומסירים מהאש. טוחנים את הכבדים במעבד מזון יחד עם החמאה ויוצקים לתבנית טרין מרופדת בניילון נצמד. מניחים במקרר ל-24 שעות.
מבשלים את כל חומרי הרוטב כשעה על אש נמוכה. מצננים ומגישים עם הפטה.
מגיש:
מקור: שף דוד לוי ממסעדת אוונגרד
שתף את המתכון