חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטה /מוס גבינה בולגרית - מהמם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס גבינה מרהיב ביופיו וטעמו עדין ומדהים
פטה /מוס גבינה בולגרית - מהמם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס גבינה מרהיב ביופיו וטעמו עדין ומדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
זעתר
14 גר' ג'לטין(להכין לפי ההוראות ע"ג האריזה)
50 גר' חמאה מלוחה רכה
250 גר' גבינה בולגרית 5% מגורדת בפומפיה
400 גר' גבינה לבנה 5%
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מצרכים:
1. להכין את הג'לטין.
2.להקציף את החמאה, להוסיף את הגבינה הבולגרית ולערבב עד לקבלת מרקם הומוגני.
3.להוסיף את הגבינה + ג'לטין ולערבב.
4.בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה למצב יציב.
ומערבבים אותה לתוך הגבינות בתנועות עטיפה.
5.לתוך התבנית המיועדת מוזגים מעט שמן זית ומפזרים זעתר.
יוצקים את התערובת לתבנית מצננים במקרר לפחות 8 שעות לפני ההגשה
מוציאים כ 5 דקות לפני ההגשה מהמקרר והופכים על צלחת הגשה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: צימאון התמונה של צביה
שתף את המתכון