חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטה סלמון מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטה סלמון מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
360 גרם סלמון מעושן
3 כפות מיץ לימון טרי
3 כפיות פלפל לבן
150 גרם גבינת שמנת
120 גרם חמאה רכה
50 גרם חזרת לבנה טרייה טחונה
220 גרם מקרוסקה מעושנת
50 גרם שמיר קצוץ
אופן ההכנה
בבלנדר עם להב מתכת טוחנים את הסלמון עם כף אחת מיץ לימון וכפית אחת של פלפל לבן. מוסיפים 70 גרם גבינת שמנת ו-60 גרם חמאה רכה. טוחנים שוב ומניחים בצד. כעת טוחנים בנפרד את החזרת עם 110 גרם מקרוסקה מעושנת. מוסיפים כפף מיץ לימון וכפית פלפל לבן. מוסיפים 40 גרם גבינת שמנת ו-30 גרם חמאה רכה. מניחים את התערובת בצד. לוקחים תבנית אינגליש קייק ומשמנים היטב. מניחים ⅓ מתערובת הסלמון בתבנית. עליה מניחים מחצית מתערובת המקרוסקה. שוב ⅓ מתערובת הסלמון ואת מחצית המקרוסקה ושארית הסלמון. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור: שף אריה רכטמן ממסעדת 206 דגים
שתף את המתכון