חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטוצ'יני אלפרדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטוצ'יני אלפרדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
300 גר' פסטה פטוצ'יני
50 גר' גבינת פרמזן מגוררת
50 גר' חמאה
1 שקית שמנת מתוקה
אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל שחור, טחון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.ממיסים את החמאה, מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
2.מבשלים את הפטוצ'יני אל-דנטה.
3.שומרים כוס אחת מהמים שבהם בושלה הפסטה.
4.שופכים את שאר המים ומחזירים את הפסטה לסיר.
5.מוסיפים את השמנת והחמאה תוך כדי בחישה.
6.מוסיפים את הפרמזן, המלח והפלפל ומתבלים באגוז מוסקט.
7.אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט ממי הבישול ששמרנו.
8.מבשלים לא יותר מדקה אחת ומגישים.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון