הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
300 גר' פסטה פטוצ'יני
50 גר' גבינת פרמזן מגוררת
50 גר' חמאה
1 שקית שמנת מתוקה
אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל שחור, טחון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.ממיסים את החמאה, מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
2.מבשלים את הפטוצ'יני אל-דנטה.
3.שומרים כוס אחת מהמים שבהם בושלה הפסטה.
4.שופכים את שאר המים ומחזירים את הפסטה לסיר.
5.מוסיפים את השמנת והחמאה תוך כדי בחישה.
6.מוסיפים את הפרמזן, המלח והפלפל ומתבלים באגוז מוסקט.
7.אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט ממי הבישול ששמרנו.
8.מבשלים לא יותר מדקה אחת ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון