חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטוצ'יני בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטוצ'יני בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה ספגטי פטוצ'יני
1/2-3/4 ק"ג עגבניות טריות, או עגבניות קלופות מקופסה
2-3 שיני שום קצוצות
1 בצל יבש קצוץ דק
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
250 גר' בשם בקר טחון, רצוי שמן מעט
1 כוס יין אדום יבש
כמה עלי אורגנו טריים או אורגנו יבש
שמן זית
מלח
1/2 כפית סוכר
אופן ההכנה
מרסקים את העגבניות במעבד מזון
מטגנים את השום בשמן זית עד שהוא מזהיב מעט
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים על אש קטנה עד שהגזר מתרכך מעט.
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משחים. מפרקים את הבשר עם מזלג תוך כדי הבישול.
מוסיפים את היין ומניחים להתבשל עד שמחצית מכמות הנוזלים מתאדה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המלח והסוכר ומבשלים כ-20 דקות. יש להקפיד להוסיף מים מעת לעת.
מוסיפים את האורגנו, בוחשים ומורידים מהאש.
שופכים על הפסטה המוכנה, מפזרים מעל גבינת פרמזן ומגישים מייד.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון