חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטוצ'יני פונגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטוצ'יני פונגי ברוטב שמנת
פטוצ'יני פונגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטוצ'יני פונגי ברוטב שמנת
הוראות הכנה
מרכיבים
1 יח' בצל ירוק חותכים לחצי ואז חותכים לחצאי עיגולים
3 יח' שיני שום קצוץ דק
200 גרם / קופסא פטריות שמפיניון ,לפרוס, להביא טריות כמו הקופסא של מרינה,
לא מקופסת שימורים
כף פטרוזיליה קצוצה דק דק, ללא גבעולים
כפית שמיר קצוץ דק דק
50 גרם חמאה תנובה 100%
50 גרם שמן זית כתית מעולה
50 סמ"ק יין לבן יבש שרדונה פרייבט קולקשן של כרמל
250 סמ"ק שמנת מתוקה 38% של טרה , לא שמנת לבישול
כף מלח לפי הטעם
כף פלפל שחור לפי הטעם
כפית סוכר לפי הטעם
1-2 יח' אגוז מוסקט לפי הטעם, לקנות שלם ולגורר במקום בשביל הטריות
300 גרם פטוצ?יני / ספגטי Barrila Fettuccine / Spaghetti no.5
אופן ההכנה
אחרי שכל הרכיבים מוכנים:
1) מרתיחים מים לפסטה (לפחות 3 ליטר, או יותר וממליחים היטב(, ומוסיפים קצת שמן זית
2) על מחבת גדולה ממיסים את החמאה בתוך שמן הזית
3) מטגנים את הבצל ארבע דקות, מוסיפים שום
וממשיכים לטגן עד שהבצל שקוף וריח השום נישא.
4) מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה
5( מוסיפים יין לבן ומצמצמים
6) מתבלים, מוסיפים שמנת ומסמיכים.
7) שמים את הפסטה בסיר ומבשלים לפי הוראות היצרן
8) מסננים את המים מהפסטה ומערבבים ביחד עם הרוטב.
9) מגישים מיד ומוסיפים פרמזן מגוררת מלמעלה.
אם למישהו יש שאלות , או הצעות כדי לשפר את המתכון דברו איתי, בכיף
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון