הוראות הכנה
מרכיבים
2 מולים פתוחים
2 מולים שלמים
2 קוקי סן-ז'ק
4 צדפות וונגולה
2 צדפות סקאלופ
חופן קלמארי
6 חסילונים גדולים
2 סרטני קראב
מעט שמן זית
ציר דגים
מיץ לימון
יין לבן
זנגביל כתוש
שום כתוש
מלח ים
שמנת מתוקה
קמצוץ קארי
פטוצ'יני
פרמזן
עירית קצוצה
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן זית במחבת עמוקה. מוסיפים את פירות הים ומקפיצים. מוסיפים מעט יין לבן, מעט ציר דגים, מעט מיץ לימון, חצי כפית זנגביל כתוש, חצי כפית שום כתוש ומעט מלח ים. מביאים כדי רתיחה, מוסיפים את הקארי ומערבבים. מוסיפים 125 מ"ל שמנת מתוקה, מרתיחים ומצמצמים את הרוטב. מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן מסננים ומוסיפים לרוטב המוכן. מערבבים ביחד, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל פרמזן מגוררת ומעט עירית קצוצה.
מגיש:
מקור: שף ורד מנדלבאום ממסעדת שה רומי
שתף את המתכון