חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטוצ'יני פירות ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטוצ'יני פירות ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 מולים פתוחים
2 מולים שלמים
2 קוקי סן-ז'ק
4 צדפות וונגולה
2 צדפות סקאלופ
חופן קלמארי
6 חסילונים גדולים
2 סרטני קראב
מעט שמן זית
ציר דגים
מיץ לימון
יין לבן
זנגביל כתוש
שום כתוש
מלח ים
שמנת מתוקה
קמצוץ קארי
פטוצ'יני
פרמזן
עירית קצוצה
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן זית במחבת עמוקה. מוסיפים את פירות הים ומקפיצים. מוסיפים מעט יין לבן, מעט ציר דגים, מעט מיץ לימון, חצי כפית זנגביל כתוש, חצי כפית שום כתוש ומעט מלח ים. מביאים כדי רתיחה, מוסיפים את הקארי ומערבבים. מוסיפים 125 מ"ל שמנת מתוקה, מרתיחים ומצמצמים את הרוטב. מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן מסננים ומוסיפים לרוטב המוכן. מערבבים ביחד, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל פרמזן מגוררת ומעט עירית קצוצה.
מגיש: dylam
מקור: שף ורד מנדלבאום ממסעדת שה רומי
שתף את המתכון