הוראות הכנה
מרכיבים
1. 300 גרם שוקולד מריר (63% קקאו ומעלה)
2. 350 גרם שמנת מתוקה (32% ומעלה)
3. כ-80 גרם חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות
4. אבקת קקאו לא מתוקה
אופן ההכנה
1. מכניסים את השוקולד למעבד מזון ומפוררים אותו לפירורים קטנים.
2. מרתיחים את השמנת ושופכים אותו לאט ובזהירות על השוקולד ומערבבים עד קבלת מרקם חלק (התהליך לוקח מספר דקות).
3. לאחר מכן מוסיפים את החמאה בהדרגתיות וממשיכים לערבב את התערובת (גאנש) עד קבלת חומר אחיד.
4. מעבירים את התערובת לקערה ומכניסים למקרר לעשר דקות.
5. את החומר יש להעביר לשקית זילוף וממנה על מגש המצופה בנייר כסף.
6. מקררים את הצורות במשך כשעה במקרר ולאחר מכן מגלגלים אותם באבקת קקאו.
7. אפשר לאכול אותם ישר או להחזרי למקרר. שם הם יכולים להמתין לאורחים במשך מספר שבועות.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון