חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות ביין שום וטימין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה נעימה וקלה להכנה. אני נוטה לעבוד במנות מסוג זה עם יין לבן יבש דוגמת "שרדונה" אך הוא בגדר המלצה בלבד. ניתן להוסיף לתיבול גם מעט שמן צ'ילי או צ'ילי גרוס יבש.
פטריות ביין שום וטימין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה נעימה וקלה להכנה. אני נוטה לעבוד במנות מסוג זה עם יין לבן יבש דוגמת "שרדונה" אך הוא בגדר המלצה בלבד. ניתן להוסיף לתיבול גם מעט שמן צ'ילי או צ'ילי גרוס יבש.
הוראות הכנה
מרכיבים
1.סלסלה פטריות שמפיניון חתוכות לחצאים.
1.סלסלה פטריות ירדן פרוסות לרצועות לא דקות.
1.סלסלה פטריות פורטבלו חתוכות לרבעים או שוות בגודלן לשמפיניון.
2.בצלצלי שאלוט.
5+ שיני שום פרוסות לפי הטעם.
שמן זית,
יין לבן יבש,
מלח,
פלפל לבן.
עלי טימין טריים.
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת,מוסיפים את פרוסות השום ואת השאלוט הקצוצים ומאדים בעדינות.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות,מוסיפים את התבלינים.
כשנוזלי הפטריות מתאדים מהמחבת,מוסיפים יין לבן ומורידים בעזרתו משקעים,מוסיפים עוד יין עד שיש מספיק יין לרוטב מעט עדין והפטריות אינן "שוחות" בו.
מגישים חם.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור:
שתף את המתכון