הוראות הכנה
מרכיבים
1.סלסלה פטריות שמפיניון חתוכות לחצאים.
1.סלסלה פטריות ירדן פרוסות לרצועות לא דקות.
1.סלסלה פטריות פורטבלו חתוכות לרבעים או שוות בגודלן לשמפיניון.
2.בצלצלי שאלוט.
5+ שיני שום פרוסות לפי הטעם.
שמן זית,
יין לבן יבש,
מלח,
פלפל לבן.
עלי טימין טריים.
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת,מוסיפים את פרוסות השום ואת השאלוט הקצוצים ומאדים בעדינות.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות,מוסיפים את התבלינים.
כשנוזלי הפטריות מתאדים מהמחבת,מוסיפים יין לבן ומורידים בעזרתו משקעים,מוסיפים עוד יין עד שיש מספיק יין לרוטב מעט עדין והפטריות אינן "שוחות" בו.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון