הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדול חתוכים לגוליאני גס
2 קופסאות פטריות שלמות שימורים מסוננים
1/4 כוס נוזל הפטריות מהקופסא
1/4 כוס שמן תירס ועוד טיפה שמן זית
כף שטוחה אבקת מרק בטעם עוף
2 כפיות כמון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כורכום
מעט פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
1.במחבת עמוקה מחממים את שמן התירס ושמן הזית ומטגנים את הבצל עד הזהבה קלה
2.מוסיפים את הפיטריות המסוננות ומטגנים כ 5-7 דקות תוך ערבוב
3. מוסיפים את התבלינים ואבקת המרק ומטגנים כ 3 דקות נוספות
4.מוסיפים את רבע כוס הנוזל פיטריות ומבשלים עד צמצום ועיבוי
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון