הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסלות פטריות שמפיניון - רצוי קטנות, שטופות
1 בצל בינוני קצוץ ומטוגן
1 בצל גדול פרוס
1 כף פלפל אנגלי שלם
1 כפית פלפל שחור שלם
4 - 5 עלי דפנה
½ כוס חומץ
½1 כפות מלח
1 כפית סוכר
4 כוסות מים
אפשר להוסיף:
שני שום
פלפל צ'ילי חריף
אופן ההכנה
1. להרתיח את המים, המלח, החומץ והסוכר.
2. לסדר בצנצנת זכוכית שכבות של פטריות ותבלינים.
3. לצקת את התחמיץ הרותח לתוך הצנצנת ולסגור היטב
למשך שבוע.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
