הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
מגוון פטריות , פורטובלו, שמפיניון, ירדן ,שיטאקה,יער,
לבלילה,
2 כוסות קמח טמפורה
1כפית גינגר יבש טחון
מי קרח
שמן לטיגון
מצרכים לרוטב
חצי כוס רוטב צילי מתוק
חצי כוס יין אדום יבש
4 שיני שום
1 בצל קטן
1 פלפל אדום חריף
אופן ההכנה
ההכנת הרוטב
מכניסים למעבד מזון (בלנדר) את כל מרכיבי הרוטב ומרסקים
הכנת הטמפורה
מערבבים לבלילה את הקמח הגינגר הטחון ומי הקרח
טיגון הפטריות
טובלים את הפטריות בבלילה ומטגנים בשמן עמוק,
מגישים בצלחת את הפטריות ומפזרים מעל את הרוטב,
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון