חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין מראש כ-4 שעות מכוסה במקרר ואפיה ברגע האחרון
פטריות ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין מראש כ-4 שעות מכוסה במקרר ואפיה ברגע האחרון
הוראות הכנה
מרכיבים
12 פטריות שמפניון טריות גדולות עד ענקיות
1/4 כוס 25 גרם גבינת פרמזן או כל גבינה יקנטית אחרת
100 גרם פטריות יער
עלים מ-12 נעפי טרגון
10 ענפי פטרוזליה
עלים מ-7 ענפי קורנית
100 ג' אגוזי מלך
3 שיני שום
1/4 כוס שמן
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל
1/3 כוס שמנת חמוצה או שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מפרידים בין ראשי פטריות השמפניון לרגילהן - בזהירות שהפטריה לא תפגם.
מערבבים את רגלי הפטריות עם פטריות היער וקוצצים דק אפשר במעבד מזון.
קוצצים גם את האגוזים
לוקחים את חצי מכמות השמן ומחממים במחבת מוסיפים את הפטריות מיץ הלימון, שום, מלח ופלפל ומטגנים כ-5 דקות, עד שהנוזלים נספגים. לאחר מכן מוסיפים את האגוזים ואת השמנת
ואת עשבי התיבול מבשלים כ-2 דקות עד שהעיסה מסמיכה טועמים ומתקנים תיבול.
מחממים התנור ל-180 מעלות
מממלאים את הפטריות בתערובת ומניחים בתבנית מפזרים ממעל את הגבינה הצהובה ושמן הזית שנותר
מכניסים לתנור כ-15 דקות או עד שהגבינה נמסה
לקישוט אפשר לזרות מעט מתערובת עשבי התיבול או אגוזים או יחד או בככל לא 🙂
בתאבון
מגיש: אבי_טל
מקור:
שתף את המתכון