הוראות הכנה
מרכיבים
8 פטריות שמפיניון גדולות טריות
150 גרם גבינת פטה
100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
שליש גביע גבינה לבנה
קורט פלפל
אופן ההכנה
לוקחים את הפטריות מורידים להן את הרגליים ושמים בצד.
את הרגליים שמים במערבל מזון יחד עם גבינת הפטה, הגבינה הלבנה והפלפל וטוחנים עד לקבלת עיסה אחידה.
ממלאים את הפטריות בעיסה ומעל מפזרים את גבינת הפרמז'ן.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך חמש דקות עד שהגבינה מזהיבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון