חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות פורטבלו ממולאות ואפויות בגבינת ברי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטריות פורטבלו ממולאות ואפויות בגבינת ברי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 י"ח פטריות פורטבלו מנוקה גבעול ומיובשות
8 משולשים די עבים של גבינת ברי מנוכה מהחלק הלבן שכורך אותה
1 חבילה חמאה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2-3 שיני שום קצוצות גס
1/4 כוס עירית קצוצה
1/4 כוס צנובר
מלח
אופן ההכנה
1. במחבת ממיסים את החמאה וסוגרים היטב את הפיטריות עם מעט מלח עד השחמה
מסירים את הפטריות מהמחבת ומניחים בתבנית אפייה.
2. באותו מחבת עם החמאה מוסיפים במחבת אותו להוסיף שום, פטרוזיליה,עירית. מפזרים בעדינות מעט מלח ואת הצנובר. מערבבים לכמה שניות עד התמזגות.
3.חותכים מהברי חתיכות קטנות בכדי להתאים לפטריה. מחדירים כל חתיכת גבינה לתוך החלק הפנימי של פטרייה.
4.יוצקים את תערובת השום פטרוזיליה מעל פטריות.
5.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך 15 דקות, או עד שגבינת הברי נמסה
*** לקבלת ציפוי קריספי
ניתן לערבב 1/2 כוס פרורי לחם עם מעט חמאה ולפזר מעט
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון