הוראות הכנה
מרכיבים
8 י"ח פטריות פורטבלו מנוקה גבעול ומיובשות
8 משולשים די עבים של גבינת ברי מנוכה מהחלק הלבן שכורך אותה
1 חבילה חמאה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2-3 שיני שום קצוצות גס
1/4 כוס עירית קצוצה
1/4 כוס צנובר
מלח
אופן ההכנה
1. במחבת ממיסים את החמאה וסוגרים היטב את הפיטריות עם מעט מלח עד השחמה
מסירים את הפטריות מהמחבת ומניחים בתבנית אפייה.
2. באותו מחבת עם החמאה מוסיפים במחבת אותו להוסיף שום, פטרוזיליה,עירית. מפזרים בעדינות מעט מלח ואת הצנובר. מערבבים לכמה שניות עד התמזגות.
3.חותכים מהברי חתיכות קטנות בכדי להתאים לפטריה. מחדירים כל חתיכת גבינה לתוך החלק הפנימי של פטרייה.
4.יוצקים את תערובת השום פטרוזיליה מעל פטריות.
5.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך 15 דקות, או עד שגבינת הברי נמסה
*** לקבלת ציפוי קריספי
ניתן לערבב 1/2 כוס פרורי לחם עם מעט חמאה ולפזר מעט
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון