חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות שחיתות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטריות שחיתות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פטריות שמפיניון טריות
50 גרם גבינה בולגרית
30 גרם גבינת פרמזן מגוררת
1 שמנת מתוקה
כף שמנת חמוצה (לא חובה)
8 עלי בזיליקום חתוכים לפיסות.
אופן ההכנה
1. קוטמים את רגלי הפטריות בעדינות ומשאירים את גוף הפטריה.
2.מסדרים את הפטריות יפה בתבנית.
3.מפוררים את הגבינה הבולגרית בידיים ומכניסים כמות מתאימה בעדינות לתוך הפטריה, כאשר מהדקים בפנים כדי להכניס כמות גבינה גדולה יותר.
4.מעל לגבינה הבולגרית מפזרים שכבה של גבינת פרמזן מגוררת.
5.לאחר שמילאנו את כל הפטריות, מערבבים בקערה את השמנת המתוקה עם החמוצה ומוסיפים את עלי הבזיליקום.את כל זה מפזרים מעל התבנית על הפטריות.
6. מעל מפזרים את הפרמזן שנותר (לא חובה).
7.מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל15-20 דק' עד שיתחיל להראות זהוב שחום.
בתיאבון! זה נחטף...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון