חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות שמפיניון ממולאות גבינת שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטריות שמפיניון ממולאות גבינת שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מלית בצל
250 גרם שמנת ועירית גבינה בטעם
1/4 כף אבקת שום/ או כפית שום כתוש
1/4 קפית צילי גרוס
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
לפיטריות
20 פיטריות שמפיניון גדולות ללא הגבעול
250 ג"ר פנקו או פרורי לחם אפויים
3 ביצים טרופות
1 כוס קמח
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. מפרידים את כובע הפטריה מהגבעול בעדינות.
2.מערבבים את גבינת השמנת, אבקת שום, פפריקה חריפה, מלח ופלפל עד קבלת מירקם אחיד
3. עם כף ממלאים את המילוי לכובע הפיטריה
4. לוקחים 3 קערות. וממלאים ב- את הקערה הראשונה עם הקמח, את הקערה השניה עם הביצה הטרופה ואת הקערה השלישית עם פירורי לחם /פנקו.
5. מצפים את כובע הפיטיריה הממולא לפי סדר - קמח, ביצה, פנקו וחוזרים שוב על ביצה ופנקו
6. מסיימים אם כל הפיריות ומניחים במקרר ל 10 דקות
7. מעבירים למקפיא למשך 30 דקות נוספות לעיבוי הגבינה בתוך הפיטריה (למניעת נזילות)
8.מחממים את השמן על להבה בינונית. ומטגנים עד הזהבה
9.מגישים חם עם פרוסות לימון לסחיטה מעל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון