הוראות הכנה
מרכיבים
24 פטריות שמפיניון גדולות
5 כפות פירורי לחם
1/2 לימון סחוט
100 גרם חמאה רכה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל - 250 מעלות.
מורידים לפטריות את הרגליים.
משרים את הפטריות במים ומיץ לימון ל- 5 דקות.
קוצצים במעבד מזון : רגלי פטריות , פירורי לחם , פטרוזיליה , שום , חמאה,
מלח ופלפל
ממלאים את כוכעי הפטריות בתערובת .
מניחים את כובעי הפטריות הממולאות בתבנית אפיה משומנת
בוזקים מעט שמן זית
אופים בחום בינוני כ- 15 דקות
בתיאבון
מגיש:
מקור: ספיר
שתף את המתכון