הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלת פטריות טריות
1 כוס קמח
½ כוס קורנפלור
¾ כפית אבקת אפייה
¼ כפית מלח
1 כוס מים
2 כוסות פירורי לחם (רצוי פנקו)
אופן ההכנה
1: בתוך קערה גדולה לערבב קמח, אבקת אפיה ומלח.מוסיפים מים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
2.טובלים הפטריות לתוך הבלילה ומצפים באופן שווה.
3. מרדדים את הפטריות בפירורי לחם/פנקו עד שהם מצופים היטב.
4. מטגנים בסיר עם שמן לטיגון עמוק על 3/4. בקבוצות עד להזהבה.
5.מספיגים על מגבות נייר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון