חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיטריות נוסח נוודי המדבר הסעודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מדהימה הן בטעמה והן ביופיה מומלצת לאכילה עם פיתה חמה או חלה של שבת מעדן brחריף כמו שצריך
פיטריות נוסח נוודי המדבר הסעודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מדהימה הן בטעמה והן ביופיה מומלצת לאכילה עם פיתה חמה או חלה של שבת מעדן brחריף כמו שצריך
הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסלאות פיטריות שמפיניון טריות וחתוכות לחציים
1 פלפל אדום
4 עגבניות חתוכות לקוביות
1 כף רסק עגניות מרוכז
1 בצל גדול קצוץ גס
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל אדום חריף קצוץ
20 זיתים ירוקים מגולענים
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית כמון
1 כפיות מלח
1/4 כוס שמן תירס
אופן ההכנה
1. בסיר בינוני עם השמן מטגנים את הבצל עד שקיפות
2. מוסיפים את הפיטריות ומטגנים עד הזהבה
3. מוסיפים את רסק העגבניות והשום ומטגנים כמהה עד שצבעו הופך לאדום עמוק
4. מוסיפים את העגבניות הפלפלים וכל שאר החומרים
5. מתבלים ומטגנים עוד מספר שניות לפתיחת התבלינים
6. מוסיפים 2 כוסות מים ומצמצמים נוזלים עד שהרוטב תעבה
מגישים בצלחת מרכזית עם הרבה חלה של שבת או פיתות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון