הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסלאות פיטריות שמפיניון טריות וחתוכות לחציים
1 פלפל אדום
4 עגבניות חתוכות לקוביות
1 כף רסק עגניות מרוכז
1 בצל גדול קצוץ גס
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל אדום חריף קצוץ
20 זיתים ירוקים מגולענים
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית כמון
1 כפיות מלח
1/4 כוס שמן תירס
אופן ההכנה
1. בסיר בינוני עם השמן מטגנים את הבצל עד שקיפות
2. מוסיפים את הפיטריות ומטגנים עד הזהבה
3. מוסיפים את רסק העגבניות והשום ומטגנים כמהה עד שצבעו הופך לאדום עמוק
4. מוסיפים את העגבניות הפלפלים וכל שאר החומרים
5. מתבלים ומטגנים עוד מספר שניות לפתיחת התבלינים
6. מוסיפים 2 כוסות מים ומצמצמים נוזלים עד שהרוטב תעבה
מגישים בצלחת מרכזית עם הרבה חלה של שבת או פיתות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון