הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם קמח חומוס
100 cc שמן (אפשר שמן זית)
2 כפיות מלח
4 כוסות מים
אופן ההכנה
1. מערבבים את החומרים לבלילה אחידה ושמים בתבנית שטוחה ועגולה. הבלילה צריכה להיות
בגובה של כחצי ס"מ בלבד בתבנית
2. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180°c במשך כחצי שעה עד שפני המאפה זהובים
יפה
3. מוצאים, מקררים מעט וחותכים לפרוסות משולשות, כמו עוגה
4. אפשר להוסיף לתערובת כף עלי רוזמרין או כף עלי טימין או כף אורגנו
5. בתאבון
מגיש:
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון