הוראות הכנה
מרכיבים
150-200 גרם נתח פילה בקר טרי
2 כפות שמן זית
זרזיף שמן שומשום
1 כף רוטב סויה
1 כף חומץ בלסמי
המון פלפל שחור גרוס
שמן זית לטיגון (בערך כף וחצי)
מעט עלים ירוקים או חסות לקישוט
אופן ההכנה
מגלגלים את פילה הבקר בפלפל השחוק הגרוס כך שיכסה אותו לחלוטין. במחבת גריל מחממים את שמן הזית לטיגון. כאשר רותח יש להניח את פילה הבקר במחבת לסגירה כדקה מכל צד. מוציאים ומשהים בצד לחמש דקות. פורסים לפרוסות לא עבות ומניחים שלוש פרוסות בכל צלחת הגשה.
מערבבים את יתרת החומרים (למעט העלים הירוקים) לקבלת מעין רוטב סמיך. מזליפים מהרוטב על פרוסות פילה הבקר. מניחים מעט עלים ירוקים במרכז, בין נתחי הבקר. מגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון