חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה דג אוקונוס עם קונפיטורת בצל ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה דג אוקונוס עם קונפיטורת בצל ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
פילה דג אוקונוס
בצל סגול אחד
חומץ בלסמי
ירקות ננסיים (אספרגוס, שעועית ירוקה ושומר ננסי אפונה בתרמיל תפוחי אדמה קישואים וגזרים ננסיים).
אופן ההכנה
קוצצים לפרוסות בצל סגול
מכניסים לסיר קטן
מוסיפים חומץ בלסמי עד לכיסוי הבצל
חבל להשתמש בחומץ בלסמי מיושן.
מתבלים את נתח הדג במלח ופלפל ושמן זית.
מתבלים בשני הצדדים.
מניחים על מחבט בצד של הבשר כלפי מטה.
מטגנים כ- 3 דק', ואז מכניסים לתנור כאשר הצד של העור כלפי מטה.
מבשלים את הבצל בחומץ חצי שעה עד שיתרכך.
לאחר שמבושל מכניסים למיקסר.
מערבלים עד אשר מתקבל מרקם הדומה למוס.
מוסיפים לתערובת הבצל מלח ופלפל ושמן זית.
מכניסים את המוס לשקית אפיה, מזליפים את המוס על נתח הדג כאשר צד העור כלפי מטה.
מכניסים לתנור למשך 15 דק' ב- 180 מעלות.
מניחים את הירקות סביב הצלחת ואת נתח הדג במרכז.
מקשטים את הירקות החלוטים בעלי פטרוזיליה ושמן זית.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון