הוראות הכנה
מרכיבים
4 מנות:
4 יחידות פילה בורי טרי ונקי, כל פילה חתוך ל- 3 חתיכות
יין לבן יבש,
מעט שמן זית,
מלח גס,
פלפל שחור גרוס טרי,
אופן ההכנה
להניח במחבת כ- 4 כפות שמן זית, לחמם את המחבת, להניח את הדגים עם הצד של העור כלפי מטה, כך שייצרב.
לתבל במלח את פני הדג. אחרי 2 דקות להפוך ולהוסיף מעט יין, כך עוד 3 דקות עד שהדג מוכן.
הגשה
להניח בצלחת את סלט השעועית ועליו את הדג.
לפזר את רוטב השעועית על הדג ולהגיש.
התאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון