הוראות הכנה
מרכיבים
8 נתחי דג נסיכת הנילוס -מתובלים במלח, ופלפל שחור
2 בצלים פרוסים לחצאי טבעות
2-3 עגבניות פרוסות
½ כוס מים
1 כף רסק עגבניות
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
½ כף סוכר
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לקמח מעט את פילה הדג ולטגן כדקה וחצי מכל צד.
לטגן את הבצלים עד שהם מזהיבים, להעביר לתבנית אפיה, מעל הבצלים להניח את פרוסות
העגבניות ומעליהם להניח את הדגים. אפשר לבזוק על הדגים תבלין לדג ברוטב.
לערבב בקערית : ½ כוס מים, 1 כף רסק, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, סוכר וליצוק על הדגים. לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה
לאפות בחום בינוני כ-½ שעה, מדי פעם ליצוק מהרוטב על הדגים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון